+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

PENSION SKÁLY Recenze

Hodnocení hotelu

82%
Velmi dobré

dle 49 recenzí

  • Personál

    82%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    76%
  • Pohodlí

    79%
  • Poměr cena/kvalita

    78%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Otakar Ludvik

dospělý pár, 24.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 2.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Ivana

rodina s malými dětmi, 30.7.2016

Most Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Čisto,dobre snídaně,krasne prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Helena

dospělý pár, 23.7.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Pěkné prostředí, kvalitní potraviny a neustálé doplńování.

  • Na pokoji by mohla být malá lednice.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Horst

skupina přátel, 23.7.2016

Dresden Německo

  • Celkové hodnocení
73 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 16.7.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

rodina s malými dětmi, 29.5.2016

Wrocław Polsko

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Hotel czysty, zadbany. Odsunięty od drogi. Bardzo blisko od wejścia do Skalnego Miasta w Teplicach. Blisko stacja kolejki.

  • Brak dostępu do lodówki, czajnika tzn. można poprosić personel o wrzątkiem itd, jednak nie jest to komfortowe rozwiązanie. Brakuje miejsca, gdzie można by zjeść sobie np . kolację.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Klaus Bader

jednotlivec, 7.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Die Zimmer waren top sauber. Das ganze Objekt machte einen sehr gepflegten Eindruck.

  • Wir fühlten uns sehr reglementiert. Der Frühstücksraum wurde erst 8.30 Uhr geöffnet. Die Frühstückszeit ist zu spät und bis 9.15 Uhr zu kurz. Das Früstücksbuffet war sehr auf die Personenanzahl ausgerichtet. Bei der Speisenentnahme wurden wir von der Wirtin ständig beobachtet. Man fühlte sich als Gast nicht willkommen. Das Zimmer war sehr klein (etwa 12qm). Da wir bei unserem Aufnhalt schönes Wetter hatten, wäre es schön gewesen, wenn im Ausenbereich eine Bank aufgestellt worden wäre.

Personál
4
Služby
4
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Gustav

dospělý pár, 19.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hezký a dobře vedený penzion. Vynikající čistota.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslav Šulc

dospělý pár, 5.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme maximálně spokojeni.Pomohli nám vyřešit i problém s naším osobním autem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Tomáš

mladý pár, 3.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Eva Fořtová

dospělý pár, 10.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byla jsem velmi spokojená.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

jednotlivec, 9.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Pension se nachází v klidné části. Je poměrně dobře vybaven a poskytuje odpovídající služby.Velmi dobrá nabídka k snídani.

  • Příliš malá a zastaralá televize

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

p. Bláha

jednotlivec, 28.9.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • velmi příjemné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lubomír

dospělý pár, 31.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
54 %
  • Výhoda je poloha penzionu. Pokoj byl malý,ale čistý,zařízení dostačující.Koupelná čistá a teplá voda tekla pořád.Snídaně byly dobré a výběr byl dostačující.

Personál
3
Služby
3
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Ганза Александр

mladý pár, 4.6.2014

Русский

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Место расположение отеля прекрасное. Номер маленький, но для проживания двух человек удобен. В номере убирались хорошо. Вид вокруг потрясающий

  • Так как отель маленький и заполнение его я понимаю что это бывает редко то и надо его делать дешевле и писать завтрак отсутствует. Мы приехали когда в отеле проживающих не было. Утро, завтрак. Сыр ветчина колбаса всего по четыре кусочка кофе мюсли молоко и главное два яблока. Когда заехали еще поляки и немцы всего нас стало человек10-12 еда просто увеличивалась в количестве кусочков а пирог который в первый день отрезали нам половинку потом просто резали на количество проживающих. Информации на русском языке нет. Информации куда можно сходить нет. Ужина нет.

Personál
6
Služby
4
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Maria Paurová

dospělý pár, 4.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • krásný výhled do lesa a poloha

  • Snídaně bych obohatila o nějaké teplé jídlo (třeba smaženice, párky), podávala bych lepší džus.

Personál
4
Služby
5
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

mladý pár, 11.9.2013

Русский

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

jednotlivec, 7.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %
  • Domácký přístup, čisto, dobrá lokalita, bezproblémové parkování.

  • Stísněný pokoje, omšelé vybavení, nepohodlná válenda, hadrovité opotřebené povlečení. Personál si ale myslí, že to je nějaký Hilton, protože na pokoj, který je na nižší úrovni než moje garáž, nedovolí zaparkovat drahé umyté závodní kolo, takže jsem se musel celou noc strachovat, že mi jej někdo ukrade z auta před penzionem.

Personál
8
Služby
3
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
3

Jan

jednotlivec, 29.7.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8