+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

PENSION SKÁLY Recenze

Hodnocení hotelu

82%
Velmi dobré

dle 49 recenzí

  • Personál

    82%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    76%
  • Pohodlí

    79%
  • Poměr cena/kvalita

    78%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Marek

dospělý pár, 7.9.2012

Polski

  • Celkové hodnocení
36 %
  • Pokój strasznie mały. Mało komfortowo. Jak na tą cenę spodziewaliśmy się czegoś więcej. Nikomu nie polecam tego pensjonatu.

Personál
3
Služby
2
Čistota
8
Komfort
1
Cena/kvalita
4

Stanislav

jednotlivec, 19.8.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
40 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
4
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
2

Anonym

jednotlivec, 7.9.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %
  • Domácký přístup, čisto, dobrá lokalita, bezproblémové parkování.

  • Stísněný pokoje, omšelé vybavení, nepohodlná válenda, hadrovité opotřebené povlečení. Personál si ale myslí, že to je nějaký Hilton, protože na pokoj, který je na nižší úrovni než moje garáž, nedovolí zaparkovat drahé umyté závodní kolo, takže jsem se musel celou noc strachovat, že mi jej někdo ukrade z auta před penzionem.

Personál
8
Služby
3
Čistota
8
Komfort
2
Cena/kvalita
3

Klaus Bader

jednotlivec, 7.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Die Zimmer waren top sauber. Das ganze Objekt machte einen sehr gepflegten Eindruck.

  • Wir fühlten uns sehr reglementiert. Der Frühstücksraum wurde erst 8.30 Uhr geöffnet. Die Frühstückszeit ist zu spät und bis 9.15 Uhr zu kurz. Das Früstücksbuffet war sehr auf die Personenanzahl ausgerichtet. Bei der Speisenentnahme wurden wir von der Wirtin ständig beobachtet. Man fühlte sich als Gast nicht willkommen. Das Zimmer war sehr klein (etwa 12qm). Da wir bei unserem Aufnhalt schönes Wetter hatten, wäre es schön gewesen, wenn im Ausenbereich eine Bank aufgestellt worden wäre.

Personál
4
Služby
4
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Lubomír

dospělý pár, 31.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
54 %
  • Výhoda je poloha penzionu. Pokoj byl malý,ale čistý,zařízení dostačující.Koupelná čistá a teplá voda tekla pořád.Snídaně byly dobré a výběr byl dostačující.

Personál
3
Služby
3
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
5

Maria Paurová

dospělý pár, 4.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • krásný výhled do lesa a poloha

  • Snídaně bych obohatila o nějaké teplé jídlo (třeba smaženice, párky), podávala bych lepší džus.

Personál
4
Služby
5
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Radek

dospělý pár, 18.7.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • poloha, čistota

  • strava-snídaně

Personál
6
Služby
4
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Maksim Esikov

jednotlivec, 7.7.2013

Русский

  • Celkové hodnocení
68 %

(bez textového hodnocení)

Personál
2
Služby
5
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Ганза Александр

mladý pár, 4.6.2014

Русский

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Место расположение отеля прекрасное. Номер маленький, но для проживания двух человек удобен. В номере убирались хорошо. Вид вокруг потрясающий

  • Так как отель маленький и заполнение его я понимаю что это бывает редко то и надо его делать дешевле и писать завтрак отсутствует. Мы приехали когда в отеле проживающих не было. Утро, завтрак. Сыр ветчина колбаса всего по четыре кусочка кофе мюсли молоко и главное два яблока. Когда заехали еще поляки и немцы всего нас стало человек10-12 еда просто увеличивалась в количестве кусочков а пирог который в первый день отрезали нам половинку потом просто резали на количество проживающих. Информации на русском языке нет. Информации куда можно сходить нет. Ужина нет.

Personál
6
Služby
4
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 5.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Anonym

rodina se staršími dětmi, 29.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Jan

jednotlivec, 29.7.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

mladý pár, 11.9.2013

Русский

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Horst

skupina přátel, 23.7.2016

Dresden Německo

  • Celkové hodnocení
73 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Wieslawa

dospělý pár, 10.5.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
74 %
  • standard pokoju dobry, czysto, polozenie wysmienite

  • sniadania slabe, brakowalo warzyw i zieleniny, to nie byl szwedzki stol. czylam sie troche intruzem.

Personál
5
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 2.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 29.4.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • skvela lokalita

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 22.6.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Cena odpovídala kvalitě,čisto.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jana Langerová

jednotlivec, 3.6.2018

Slovensko

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Čistota izieb, ochota domácich

  • Na zváženie dávam námet priniesť pre klientov možnosť aj mimo raňajok si zakúpiť kávu, čaj, prípadne iné nápoje s možnosťou posedieť si v jedálni

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Józef

dospělý pár, 4.5.2013

Polski

  • Celkové hodnocení
82 %
  • Pensjonat godny polecenia. Trochę ciasno jak za taką cenę ale za to Bardzo czysto.

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
7